Софи Маринова отново се е събрала с мъжа си Тодор

...
Софи Маринова отново се е събрала с мъжа си Тодор
Коментари Харесай

Политиците забъркаха Софи Маринова в предизборен скандал

Софи Маринова още веднъж се е събрала с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, откакто единствено преди няколко месеца разгласи, че двамата са прекратили бурната си и изпълнена с инциденти и трагични обрати връзка. Миналия петък ромската фолкзвезда отлетя за Германия, а нейни близки разкриха, че визитата й въобще не е обвързвана с музикална изява, а с посещаване в немски затвор, където от няколко месеца е въдворен обичания й.,съобщава Хот сцена

На летището Софка се засече с Христо Петров – Ицо Хазарта и с водача на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, които имаха предизборна изява във Франкфурт. След като Хазарта разгласява фотография от инцидентната им среща, някои заподозряха, че Маринова е била наета от „ Продължаваме промяната “ за избирателен концерт в Германия.


„ Софка няма нищо общо с „ Промяната “, нейното посещаване в Германия беше по напълно различен мотив – отиде на рандеву при мъжа си Гринго “, изясни пред „ Уикенд “ непосредствен до попфолк звездата. Певицата е била помолена да театралничи за фрагмента от Ицо Хазарта, с който поддържа чудесни връзки.

Миналата есен Тодор Давидов – Гринго беше наказан на 1 година затвор в Германия поради

нанесен побой над собствен братовчед,

който живее в Берлин. Мачото излежава присъдата си в немски затвор, а един път месечно има право на целодневно рандеву. Заради това Софка постоянно лети до Германия. Гринго ще излезе от пандиза през октомври. Зад решетките обаче той си живеел като бей – непрестанно получавал пратки от Софка.

Тодор Давидов – Гринго не за първи път се сблъсква със закона, през 2017 година той влезе в пандиза за 10 месеца поради изнудване. Мачото беше закопчан след опит да прибере със закани 50 000 лв. от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че в случай че не даде парите, ще очистят него и фамилията му. Първоначално Ариф пренебрегнал заканите, само че сезирал полицията, откакто някой

стрелял с револвер по къщата му.

След като беше задържан за изнудване, Гринго избра да се признае за отговорен и да подписа съглашение с прокуратурата. През 2020 година Тодор Давидов още веднъж се озова в ареста за денонощие, откакто беше задържан в дома на родителите си в Айтос по съмнение, че е част от тайфа телефонни измамници и че има противозаконен револвер. До покачване на обвинявания обаче по този начин и не се стигна заради неналичието на доказателства.

За последно Гринго си имаше алъш-вериш с правоохранителните органи предходната пролет, когато беше задържан за денонощие след побой над служител на реда в дискотека в Студентски град по време на присъединяване на Софи Маринова. Мургавият бабанка е обвиняем за нанасяне на лека телесна щета и даже беше оставен под домакински арест за 2 седмици, преди Софийския областен съд да анулира запрещението му.

Софи Маринова и Гринго се залюбиха през 2017 година, а две години по-късно се ожениха на обилна сватбена гала с 250 посетители.

Бракът им продължи единствено 5 месеца,

преди да бъде разтрогнат по взаимно единодушие от съда в Етрополе. До развода им се стигна след поредност от побои, нанесени на фолк певицата от Гринго, при един от които ръката на Софи беше счупена и тя дълго време беше гипсирана.

След развода им обаче Софи Маринова още веднъж се събра с Гринго, а единствено през последната 2 години двамата на четири пъти се събираха и разделяха. Миналата есен Софи Маринова оповести, че вечно е прекратила връзките си с Гринго и че си има нов другар. Оказва се обаче, че остарялата обич наслойка не хваща. „ Обичам го, не мога без него ”, споделила пред свои другари ромката. А на апела на нейна колежка обезателно да го остави, защото имал неприятен манталитет и бил с нея единствено поради парите й, простодушната Софка чистосърдечно дала отговор: „ Ма по какъв начин да го зарежа, бе, душа – знайш по какъв начин хубаво ма чука? ”

Слави ядосан на Софка поради Кирил Петков, тя твърди, че не знаела кой е

Слави Трифонов е гневен на Софи Маринова поради фотографията й с Кирил Петков, която се появи безусловно 2 дни преди изборите предходната неделя. Дългия е доста непосредствен с ромката от 15 години - точно „ Ку-ку бенд ” провежда наскоро огромния й концерт в зала „ Арена Армеец ”.


След като видял кадрото от летището, Слави незабавно се обадил на Софи Маринова и й се разкрещял за какво пропагандира за „ Продължаваме промяната ”. „ Ма дори не го знам кой е тоя, бе – Ицо Хазарта го докара и сподели да се снимаме ”, оправдала се циганката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР