Софи Маринова най-накрая може да си отдъхне, след като дългоочакваният

...
Софи Маринова най-накрая може да си отдъхне, след като дългоочакваният
Коментари Харесай

Лили Иванова изненада Софи Маринова със специален подарък за концерт ѝ в Арена Армеец

Софи Маринова най-сетне може да си отдъхне, откакто дълго чаканият ѝ концерт мина нощес, а зала " Арена Армеец " беше цялостна с почитатели.

Преслава, с която ромската перла има нов дует и Константин, който се оплака от съществени проблеми с гласа, се качиха на сцената, с цел да я поддържат. Очаквано Слави Трифонов липсваше от събитието, само че целият " Ку-ку " бенд пазеше гърба на певицата, а до нея застана водещият в малкия екран на Дългия Камен Воденичаров, написа Hotnews.bg.

Лили Иванова, която получи лична покана за концерта, се регистрира с огромен букет в бяло, да който Софка особено благодари. Плътно до майка си бе Лоренцо, който преди дни даде показания за присъединяване в трафик на бежанци-обвинение, което той изрично отхвърля. Устата и Теодосий Спасов също участваха в концерта, като Маринова бе безапелационна, че да пее на една сцена с кавалджията е сбъдната фантазия.

Празни столове, главно измежду местата за ВИП-гостите въпреки всичко се виждаха, а Софи смени няколко визии, като първоначално се появи с обилна вечерна рокля, само че след това остана по чеп. Сред гостите бяха и други фрагменти на малкия екран на Слави като Крум Савов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР