Софи Маринова и Преслава винаги са били добри приятелки, като

...
Софи Маринова и Преслава винаги са били добри приятелки, като
Коментари Харесай

След хита със Софка: Хейтъри забавляват Преслава, спорят за произхода на певицата

Софи Маринова и Преслава постоянно са били положителни приятелки, като втората даже кумуваше на Ромската ни перла. Така че да пуснат обща ария, звучеше повече от разумно. 

Точно по този начин се и случи. " Мангава тут " направи резултат, какъвто рядко виждаме в родния YouTube - единствено за 4 дни тя събра над 1 млн. гледания и детронира епичния кючек на Фики " Чупки в кръста ". 

Виж още: Пада си по млади лъвчета: Николета Лозанова седна в скута на доста секси младок

Но макар безапелационния триумф, онлайн се развихри един същински спор. От какъв генезис е Преслава? " Чета мнения и разбирам за себе си доста неща, които не съм знаела ", написа тя в стори, като приложи и скрийншот от коментар, в който се твърди, че певицата е от ромски генезис. 

Последва и нещо, което бяхме привикнали да се случва при северномакедонскте ни съседи - румънци настояват, че е " тяхна ". " Преслава е влах, а не е ромка или циганка, има разлика, и да, ние румънците също можем да пеем и играем сносно ", написа различен в коментар. 

Самата Преслава по този начин и не даде отговор на (очевидно) най-горещия въпрос към нея, а точно от какъв генезис е, само че пък добре се позабавлява с мненията. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР