Софи, херцогинята на Единбург, е ядосана, че е въвлечена в

...
Софи, херцогинята на Единбург, е ядосана, че е въвлечена в
Коментари Харесай

Софи Уесекс се възмущава от твърдението, че е „откровено невярно“, че не е помогнала на Меган по време на надпреварата

Софи, херцогинята на Единбург, е ядосана, че е въвлечена в разногласието за кралския расизъм, обновен от спорната книга на Омид Скоби, е декларирано.

В новоиздадения Endgame създателят допуска, че херцогинята на Единбург не е направила нищо, с цел да поддържа борещата се Меган Маркъл, на която й е било мъчно да се приспособи към новия си живот като член на кралското семейство. Съобщава се, че другари на Софи са споделили, че също по този начин е „ искрено погрешно “, че тя е избягвала 42-годишния мъж, когато е напускала църковна работа в Уиндзор.

Скоби провокира яд, откакто упрекна Софи, че е „ повърхностно фанатична “ и сподели, че тя и принц Едуард са написали „ още една страница, която да прибавят към историята на скорошните гафове “, базирайки се на забележки, направени от тях след избухливото изявление на принц Хари и Меган Маркъл с Опра.

Вътрешният кръг на Софи показва, че тя направи всичко допустимо, с цел да се сближи с Меган в първите месеци от брака й с Хари и даже я предложения на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР