Содата за хляб е една много проста и широко разпространена

...
Содата за хляб е една много проста и широко разпространена
Коментари Харесай

Когато се убедите каква сила имат тези две съставки, винаги ще ги използвате

Содата за самун е една доста елементарна и необятно публикувана съставна част, която участва от дълги години в кухните ни. През това време българинът се е убедил, че с изключение на кулинарни, содата има и куп други качества, които могат да оказват помощ за отстраняването на разнообразни болежки. Особено ефикасна содата става в композиция с вода. Много хора я употребяват за профилактика и лекуване настинки и грип.
Освен това, содата има невероятната дарба да гълтам всевъзможни нападателни миризми, което я прави мощен натурален дезодорант. Содата е мощно средство против проблеми с храносмилателната система и подуването на стомаха, а използването й води до изчистване и естествена издръжливост на кожата.

ТЯ Е СРЕДСТВО, КОЕТО съдебна експертиза ИЗПОЛЗВА И ПРОТИВ ОБРАЗУВАНЕТО НА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ.
Чаша вода, в която е разтворена чаена лъжичка сода възвръща тонуса след подготовка и оказва помощ за възобновяване на мускулите. В композиция с вода содата има отличен резултат за премахването на гъбички под ноктите.
Трябва да се приготви примес, в която на всяка чаша вода се прибавят
3 супени лъжици сода за самун, 1 чаена лъжичка сол и няколко листа от мента.
Краката се потопяват в сместа за 20 минути, като процедурата се повтаря всеки ден до отстраняването на казуса.

Може също по този начин просто да сложите сода върху четка за зъби и да я нанесете върху ноктите. Това е отлично средство за предотвратяването на гъбичните инфекции. Също по този начин, една чаена лъжичка сода в чаша с вода оказва помощ доста за превъзмогването на киселините в стомаха. Важно е обаче процедурата да се прави не повече от един път на ден. Изобщо приемането на сода би трябвало да става в дребни и умерени количества.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР