Сода бикарбонат е сред една от най-използваните съставки при готвенето

...
Сода бикарбонат е сред една от най-използваните съставки при готвенето
Коментари Харесай

Колко е полезна содата бикарбонат и какво лекува?

Сода бикарбонат е измежду една от най-използваните съставки при готвенето и печивата, само че с изключение на в кухнята, тя може да ви е потребна и за здравето. Какво може да лекувате със сода бикарбонат?
Ако желаете да излекувате гърлото си, поръсете чая с ето тази съставна част от кухнята
В сезона на гриповете и настинките сме и е добре човек да има цялостен боеприпас от предписания от националната медицина, с цел да може да подкрепя леч...
Прочети повече
Тя е позната в химичните среди като натриев бикарбонат и с изключение на в кухнята, служи и като лекарство за по-леки болести, като да вземем за пример се предлага за възстановяване работата на храносмилателната система, тъй като има способността да обезврежда киселините. 

Тя също по този начин може да ви послужи за лечение и попречване появяването на гъбички, като за тази цел краката би трябвало да се киснат в разтвор от гореща вода и сода бикарбонат.

Други потребни резултати на содата бикарбонат са, че отстранява неприятния мирис, може да се употребява за разчистване на лицето от черни точки, за ексфолиране на кожата, за отпушване на порите и унищожаване на мъртвите кафези. Содата бикарбонат има сгряващо деяние, по тази причина се ползва като съставна част към компреси и разтривки.
За какво е толкоз потребна зелевата супа със СОДА
Ревматизмът е едно от най-неприятните болести. Ужасните болки, които се усещат в региона на ставите, ни карат да се усещаме непъ...
Прочети повече
Все отново с нея не трябва да се прекалява, тъй като може да има противоположен резултат и несъмнено не се предлага за хора, които задържат вода, имат проблеми с бъбреците или страдат от хипертония.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР