Сочни дини изпъчи на плаж в Гърция Александра Богданска. Съпругата

...
Сочни дини изпъчи на плаж в Гърция Александра Богданска. Съпругата
Коментари Харесай

Богданска вее пищни форми в Гърция

Сочни дини изпъчи на плаж в Гърция Александра Богданска. Съпругата на Лудия Репортер си открадна няколко дни отмора и се пусна по нищожен бански на плажа, видя HotArena .

Формите на Алекс, които неотдавна тя уголеми очевидно, събраха погледите на плажуващите, които не спираха да зяпат половинката на Лудия кореспондент – Даниел Петканов.

Брадърката реши да открие морския сезон с неколкодневна отмора в Гърция. В южната ни съседка моделката е с най-близките си другари, както и със брачна половинка си Даниел Петканов.

Компанията нае дребна къщичка на брега на морето и си спретна същинска забава. На фотосите се вижда, че Алекс лудува повече с приятеля си от детинство – модела Сократ Сократов, до момента в който мъжът й събира загар на шезлонга.

И до момента в който двамата се отдава на пердах с водни оръдия, хранят патици и щуреят, мъжът на моделката не мърда от шезлонга, където събира загар.

Близки до двойката разкриват, че Дани е напряко различен човек след сватбата. Той към този момент не прави простотии, излиза по-често с нейни другари, в сравнение с с приятелите си, уталожен е и стои надалеч от свадите.

Засега двойката не е обсъждала вероятността да си родят дете, само че е доста допустимо скоро и с това да се похвалят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР