Соченият от мнозина за новата голяма звезда на бразилския футбол

...
Соченият от мнозина за новата голяма звезда на бразилския футбол
Коментари Харесай

Новата перла на Барселона влезе от пейката и донесе победата срещу Осасуна с дебютния си гол

Соченият от мнозина за новата огромна звезда на бразилския футбол Витор Роке означи своето първо попадение с екипа на Барселона, с цел да донесе минималния триумф на отбора с 1:0 при семейството на Осасуна в отсрочена среща от 20-ия кръг на Ла Лига.

На Олимпийския стадион в столицата на Каталуня играчите на Шави по този начин и не намираха път към вратата на своя противник в продължение на повече от един час, което принуди наставникът да вземе нужните ограничения и да пусне в игра Роке.

18-годишният футболист се появи на терена в 62-ата минута и единствено една по-късно се възползва от подаване на Жоао Кансело и с глава вкара за 1:0, реализирайки дебютен гол с фланелката на " блаугранас " след идването си от Атлетико Паранензе при започване на календарната година.

В оставащото време до края гостите пробваха да отговорят, само че бяха в допълнение затруднени от обстоятелството, че останаха с човек по-малко скоро след позволеното попадение поради изгонването на Унай Гарсия. Макар и с 10 души, Осасуна стигна до един отдалечен удар на Йон Монкайола, който обаче беше париран от Иняки Пеня.

По този метод Барселона удържа преднината си и се върна на победния път в испанското състезание след тежкото проваляне с 3:5 вкъщи от Виляреал през миналия уикенд.

" Каталунците " заемат 3-ото място в подреждането с актив от 47 точки, а Осасуна е на 12-ата позиция с 26 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР