Собствениците на ЦСКА и Левски, съответно Гриша Ганчев и Наско

...
Собствениците на ЦСКА и Левски, съответно Гриша Ганчев и Наско
Коментари Харесай

Гриша Ганчев и Сираков на среща със спортния министър

Собствениците на ЦСКА и Левски, надлежно Гриша Ганчев и Наско Сираков, персонално ще съставляват столичните грандове на идната среща с новия състезателен министър Радостин Василев.

Във вторник от министерството насочиха покана към „ червени “ и „ сини “ за диалози на 23 декември. Василев първо ще одобри в своя кабинет Ганчев, който ще бъде съпроводен от своя наследник Данаил. Основна тематика на срещата, която е планувана за 10 часа, ще бъде въпросът със стадион „ Българска войска “. От 2019 година насам управлението на ЦСКА интензивно работи по план за създаване на напълно ново оборудване в рамката на актуалната чашка без да се отстранява нито едно дърво, само че среща разнообразни бюрократични пречки. Стигна се до такава степен " червени " почитатели да излязат с ултиматум към страната за планувани митинги, в случай че не се откри решение. Ганчев разгласи, че ще се отдръпна, в случай че няма късмет за стадиона.

По-късно същият ден министърът ще разговоря и с представители на Обединени спортни клубове ЦСКА, чака се и в двата случая да има представител на " Сердика спортни парцели “ ЕАД.

Между обособените срещи Василев ще одобри и представители на Левски. Освен Сираков присъединяване ще вземе и изпълнителният шеф Ивайло Ивков. Желанието на „ сините “ е да получат помощ за довеждане докрай на стадион „ Георги Аспарухов “. Сектор “А” има остра потребност от козирка, а поради неналичието й се появиха течове.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР