Собствениците на топ-китайските смартфони OnePlus 6 и OnePlus 6T започнаха

...
Собствениците на топ-китайските смартфони OnePlus 6 и OnePlus 6T започнаха
Коментари Харесай

Собствениците на смартфоните OnePlus 6 и OnePlus 6T са изправени пред проблеми в работата на микрофона

Собствениците на топ-китайските смарт телефони OnePlus 6 и OnePlus 6T започнаха да се оплакват от проблеми с работата на микрофона – той не работи в месинджъри, като Фейсбук, Viber, WhatsApp.
В Reddit, потребителите означават, че звукът, който се предава посредством микрофона, едвам се чува, а също по този начин се генерират голямо количество външни шумове. С сходен проблем се сблъскват и притежателите на OnePlus 5 и 5T и даже OnePlus 3 и 3T.

Опитните консуматори направиха съмнение, че става въпрос за версия на фърмуера, която употребява за хващане на гласа не долният микрофон, а горния, който постоянно се употребява за понижаване на шума. Компанията OnePlus към момента не е коментирала обстановката, само че потребителите се надяват, че производителят ще поправи казуса софтуерно.



Вторият проблем в OnePlus 6T обаче към този момент е по-сериозен. Част от притежателите на този уред ненадейно откриха, че техните смарт телефони имат проблеми с автономията – макар приличния потенциал на батерията от 3700 mah, OnePlus 6T стартира бързо да се разрежда. Притежателите показват, че вместо да устоя 7 часа работа, мобилното устройство едвам се вмества в 4 часова самостоятелна работа.

Потребителите са намерили решение на казуса посредством нулиране на фабричните настройки на смарт телефона. Компанията OnePlus обаче към момента пренебрегва жалбите на притежателите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР