Собствениците на кафене в столицата са решили да се опълчат

...
Собствениците на кафене в столицата са решили да се опълчат
Коментари Харесай

Собственичка на война: Няма да затварям!

Собствениците на кафене в столицата са решили да се опълчат на заповедта на здравния министър за локдаун от понеделник и да останат отворени, осведоми Нова тв.

В последните 5 години Мария Итова работи като готвач в разнообразни заведения в София. Когато афишират изключително състояние предходната година я редуцират, с цел да си потърси по-сигурна работа.

След като заведенията още веднъж отварят, тя се връща на работа в кухнята, в която е работила последно. После идва втората вълна. Налага се да разчита със фамилията си на помощите от страната.

Сега, при оповестеното ново затваряне, шефът на Мария взема решение да не се подчини на заповедта на здравните управляващи. „ Ние не сме срещу ограниченията, а сме срещу разпределението на помощите. Платили сме си налозите. Не желая лепта - вложила съм в тази страна, с цел да може в подобен миг да ни се помогне ”, разяснява шефът на заведението Росица Куцева.

За да не чакат помощи от страната, в понеделник, когато всички заведения затварят, това ще работи.

Персонал в понеделник няма да има, с цел да не ги глобяват. Клиентите ще посреща шефката.

„ На чиновниците няма да им дам да дойдат в понеделник, макар че желаят да ме поддържат. Аз ще съм тук и хората също ще са тук ”, добавя тя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР