Собствениците на Формула 1 от Либърти Медия“ нямат намерение да

...
Собствениците на Формула 1 от Либърти Медия“ нямат намерение да
Коментари Харесай

Формула 1 няма да сменя собствениците си

Собствениците на Формула 1 от „ Либърти Медия “ нямат желание да продават продукта. Това разгласи президентът и основен изпълнителен шеф на компанията Грег Мафей, който добави, че в Либърти виждат още благоприятни условия за увеличение на приходите от Формула 1.

„ Ние сме доста въодушевени от това до каква степен стигна развиването на Формула 1 и по какъв начин продължава. Приходите са доста съществени, развиват се вярно и имат капацитет за нарастване. Работим с световни спонсори и тяхната численост се усилва. Формула 1 остава доста значима за нас и нямаме никакво желание да се разделяме със международния шампионат “, съобщи Мафей на конференция, отдадена на медиите и връзките.

В последните месеци на два пъти се появи информация, че има интерес към покупката на комерсиалните права. В първия случай това докара до величествен скандал сред ФИА и Формула 1, защото президентът на ФИА Мохамед бин Сулайем разяснява интереса от страна на Саудитска Арабия и изясни, че предлаганата цена е прекомерно висока и правата са надценени. По-късно от Формула 1 и от Саудитска Арабия отхвърлиха да е имало подобни преговори.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР