Собствениците на 50 незаконни магазина на алеята на плаж Слънчев

...
Собствениците на 50 незаконни магазина на алеята на плаж Слънчев
Коментари Харесай

Премахнаха още 50 незаконни магазина на плаж "Слънчев бряг-север"

Собствениците на 50 противозаконни магазина на алеята на плаж " Слънчев бряг-север " непринудено отстраниха своите обекти. Това стана по силата на контракт на Министерство на туризма с новия наемател на линията, оповестиха от Министерството на туризма. Причината е, че площта на обектите надвишава с 8 000 кв. м утвърдената скица от ведомството.

Премахването е почнало от началото на предходната седмица и продължи до през днешния ден. Разрушените обекти са на повърхност над 1200 кв. метра.

Сред тях са група магазини от страната на плажа на алеята пред хотел " Глобус " и оборудване за бънджи, магазини за облекла и обувки пред хотели " Гларус " и " Чайка ".

Премахнати са противозаконни обекти и в региона към хотел " Хевън " и " Кариби бар ", както и пред хотел " Ларго ", " Астория ", хотел " Дюн " и " Виктория палас ".

Те не са разрушени при започване на лятото поради почналия деен сезон.

От МТ напомнят, че при започване на 2017 година е избран нов наемател на плаж " Слънчев бряг-север ". Срокът на контракта с компанията, определена да ръководи линията, е 5 години, като за всяка от тях ще заплаща на страната такса в размер на 1,650 млн. лева Цените на плажните такъми бяха понижени с 2 лева до 8 лева за 1 бр. чадър и 1 бр. шезлонг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР