Собственикът, управител и програмен директор на свързваната с Делян Пеевски

...
Собственикът, управител и програмен директор на свързваната с Делян Пеевски
Коментари Харесай

Собственичката на Канал 3 става шеф на Нова телевизия

Собственикът, шеф и програмен шеф на свързваната с Делян Пеевски телевизия " Канал 3 " Ива Стоянова към този момент е общоприет шеф " Информация " на " Нова телевизия ". Досега този пост от Вяра Анкова, която дълги години бе общоприет шеф на Българска национална телевизия. През юни 2019 година „ Капитал “ заяви информацията, че Ива Стоянова е придобила 90% от акциите на " Канал 3 ".

" Като общоприет шеф „ Информация “ Ива Стоянова ще работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и ще дава отговор за всички планове на новинарския екип “, се споделя в известието на " Нова телевизия ".

Самата Ива Стоянов изяснява, че " Нова телевизия " е " следващо предизвикателство в специалността ".

" Благодаря на братя Домусчиеви за поканата да съм част от най-гледаната българска телевизия. Това доверие ме задължава и ангажира да вложа в работата си освен опит и старания, само че и страст и сърце за опазване на лидерската позиция на NOVA и все по-успешното развиване на медията отсега нататък ", споделя Стоянова.

" Нова телевизия " е показва като експерт с съвсем 25-годишен опит в медиите като минава през всички журналистически позиции - от кореспондент до управител.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР