Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отправи доста обидни думи за

...
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отправи доста обидни думи за
Коментари Харесай

Гриша Ганчев с обидни думи за Домусчиев, спомена и Истанбулската конвенция

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев насочи много обидни думи за главния си футболен зложелател Кирил Домусчиев. Реакцията на Ганчев бе подбудена от изказването на шефа на Лудогорец, в което той споделя: Изумява ме наглостта да си признава осъществени от него закононарушения, за които отминалостта е отминала. Вълкът козината си мени, само че нравът - НЕ. Вярва ли му някой, в случай че този човек е разследван за кражба на Данък добавена стойност и акцизи?! 

Ето какъв текст разгласява формалният уебсайт на ЦСКА-София:

С кански страдания, след толкоз години " То " си призна. Не е " Тя ", не е и " Той ".

Та " То " се освети и дикторът му Петриньо го удостовери. И да, в действителност - вълкът нравите си не мени, само че наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е главният и максимален доход на фиска и съм склонен, че би трябвало крепко следствие. Дано в никакъв случай каптагонът и амфетите не ги таксуват с каквото и да е било!

Но да се върнем на главните въпроси от думите на " То ". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са " цветя и рози ". Също по този начин разбрах, че лъжливият конгломерат, който сътвори " То ", ще се уголемява от ден на ден и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и всякакви темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът умъртви комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и измъчен фен на този толкоз хубав спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската спогодба!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР