Собственикът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи ново притеснително

...
Собственикът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи ново притеснително
Коментари Харесай

Започва ли разследване? ФИФА и УЕФА са сезирани за дружбата между близък до Гриша Ганчев с Гергинов и Попов

Собственикът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи ново притеснително разобличаване. Този път той задава въпрос към ръководителя на Съдийската комисия Коце Гергинов дали познава лицето Жоро Пенчев, който е в положителни отношение с Гриша Ганчев. Найденов споделя, че ФИФА и УЕФА към този момент са сезирани и, че чака следствие до дъно. Бизнесменът недоумява по какъв начин е определен Железов да свири мача ЦСКА - Локо Пд, в случай че има много интернационалните рефери.

Ето какво пиша Найденов във Facebook:

"Ето и фотосите доказващи кои са били длъжностните лица на оня мач на Герена, когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си размер голлинията, а Коце Гергинов му написа висока оценка, в идващия кръг Попов е четвърти арбитър, а след още един кръг Никола Попов е основен арбитър...май е време за нова конференция на Коце Гергинов, на която да отговори на съответни въпроси като: Как е определен Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, белким няма интернационалните съдии да свирят борбата сред втория и третия в класирането?!

Втори въпрос: познава ли лицето Жоро Пенчев гравитиращ към Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните връзки? Трети въпрос: за какво ни праща Никола Попов за мача с Левски, откакто два кръга преди този момент ни свири мача с Арда? Нали на предната конференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга....... ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в идващите дни [
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР