Собственикът на погребална агенция Вива свят“ е бил задържан за

...
Собственикът на погребална агенция Вива свят“ е бил задържан за
Коментари Харесай

Бургаски бизнесмен разби главата на красивата Мария и опря пистолет в гърдите й

Собственикът на погребална организация „ Вива свят “ е бил арестуван за жестокия побой, в жилището му е открито и оръжието

Пореден сигнал за домашно принуждение бе подаден през днешния ден до Флагман.бг. Пристигна писмо от разтревожена другарка на бургазлийката Мария Русчева. Тя споделя, че приятелката й е била свиреп пребита от годеника й Васил Киричев и е откарана в болница.

Мария Русчева и 29-годишният Васил Киричев, който е притежател на погребалната организация „ Вива свят “ били фамилна двойка от 5 години. Имат дете на съвсем 4 години, което носи името на татко си. След следващия отблъскващ скандал миналия  четвъртък Мария решила, че е извънредно време да напусне фамилното жилище. Започнала да събира багажа си, когато Васил извадил револвер и го опрял в гърдите й. Понеже не склонила да остане при него, той почнал безмилостно да я бие с юмруци в лицето. А грозната сцена сее  разиграла пред очите на детето им, твърди подателката на сигнала.

Вижте цялото писмо:

„ Искам да ви опиша историята на моята другарка Мария Русчева и годеника й Васил Киричев. Моля ви за анонимност, тъй като този мъж е доста рисков и както преби нея, може да посегне и на мен, само че считам, че е редно да се даде публичност на тази история, тъй като този бандит едвам не я умъртви. Мария и Васил са дружно от 5 години. Имат наследник на 4 години, който също се споделя Васил. Бяха доста хубаво семейство. Васил й предложи брак още на 2 месец, откакто станаха гаджета, само че до женитба по този начин и не се стигна.

През последните няколко месеца нещата сред тях доста се обтегнаха. Тя ми споделя всичко и знам нещата с детайлности. Васил си откри държанка, която евентуално го настройва против Мария. В четвъртък тя ми звънна и ми сподели, че са се скарали и че я е блъснал. Прати ми видео от колата за спешна помощ, цялото и лице беше в кръв. Той я е блъснал с юмруци в лицето и е разрушил главата и в шкафа. Опрял револвер в гърдите й и я е заплашил. Били взели решение да се разделят и когато тя почнала да си изнася багажа, той безусловно я нападнал с крошета. Бил се изнервил. Тогава тя сграбчила детето и избяга пред блока в жк. „ Меден рудник “, до момента в който пристигна кола за спешна помощ и полиция. Изпращам ви и видеото.

Това не е първият път, в който й протяга ръка. Тя има няколко медицински свидетелства към този момент. Той е притежател на погребална организация „ Вива свят “, преди 3 месеца беше арестуван за рушвет на длъжностно лице, което работи в Окръжна болница. Опасен човек е.

Детето в този момент е при нейните родители, тъй като тя беше в болница няколко дни. Има неприятни натъртвания, изпъкната кост и й правеха скенер. Утре ще я приспиват и ще й вкарват тръба, тъй като плюе кръв. Цялото й око към момента е алено. Притеснявам се доста за нея.

Каза ми, че Васил й е звънял и съжалявал за постъпката си, само че за такива дейности няма амнистия. Той я наскърбява, споделя й „ отпадък “ и други грозни думи, а след това съжалява. Мария е следващият случай на домашно принуждение, по тази причина желая да описа историята й и да предпазим други дами да се трансфорат в пионки на мъжете си “.

По информация на Флагман.бг, след случая Васил Киричев е бил арестуван от полицейските чиновници. При претърсването на жилището им в жк. „ Меден рудник “ е открит револверът, с който е била застрашена Мария.


 Васил Киричев  Мария няколко дни след бруталния побой
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР