Собственикът на ПИМК Илиян Филипов обяви, че от 8 юни

...
Собственикът на ПИМК Илиян Филипов обяви, че от 8 юни
Коментари Харесай

Раздор Ботев преди дербито: Илиян Филипов обяви, че не участва в оперативното управление заради неразбирателство с шеф на клуба

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов разгласи, че от 8 юни не взе участие в оперативното ръководство на Ботев. Той упрекна по тази причина един от шефовете в клуба Александър Ослан. Филипов разгласи, че продължава строителството по стадиона, с цел да може той да получи 4-та категория на УЕФА. В края на август ще стартира монтирането на козирката на Северната естрада. 
Прочетете още
Ето и цялостната позиция на Илиян Филипов:

Уважаеми ботевисти,

На 8 юни 2023 година разгласих, че не вземам участие в оперативното ръководство на клуба, защото срещам недоразумения в ръководството.
Основната причина за това е лицето Александър Ослан, изживяващо се като сив кардинал в Ботев. Именно той направи голям брой интриги, които дърпат моят обичан клуб единствено и само обратно.

Аз като човек, ръководещ огромен брой компании, не мога да вземам участие в сходен тип ръководство. Ботев е тимът на моето сърце и постоянно ще оказвам помощ.

И с цел да няма интриги и спекулации, държа да кажа, че сме в отлични връзки със притежателя на клуба - Антон Зингаревич. И в случай че той има потребност от моята поддръжка, постоянно ще я получи, само че аз и на него персонално съм изразил безапелационното си мнение, че с лицето Ослан няма по какъв начин Ботев да върви напред.

Относно стадион " Христо Ботев ", строителството върви с цялостна мощ, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, по този начин и по цялостното довеждане докрай с покрита козирка и фасада. В края на август ще стартираме монтирането на козирката на Северната естрада, а малко по-късно и на Южната естрада.

Имаме подписани контракти с две компании, които ще работят редом по двете трибуни. Целият проект е изработен по този начин, че строителните действия да не попречват мачовете на Ботев в efbet Лига.

Най- хубавото нещо в последните месеци за Ботев е назначението на Станислав Генчев за треньор. Благодаря на Антон Зингаревич, който се съгласи, че точно Генчев е верния човек.

Това, което видях на мачовете с Арис и Раднички Ниш е един друг тим. Надявам се, че скоро Генчев ще получи обещаните футболисти и ще направи боеспособен тим, който да рад-ва почитателите с играта си.

Затова приканвам всички ботевисти по един или различен метод да подкрепим Ботев в идния мач с Локомотив и да покажем кой е господарят на Пловдив!

С Уважение,
Илиян Филипов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР