Собственикът на носителя на Купата на България по футбол Локомотив

...
Собственикът на носителя на Купата на България по футбол Локомотив
Коментари Харесай

Христо Крушарски подкрепи "Левски" и купи 106 билета за 24 май

Собственикът на носителя на Купата на България по футбол " Локомотив " Пловдив - Христо Крушарски, поддържа " Левски ", купувайки си 106 билета за рождения ден на клуба.

" Сините " започнаха крачката да продават пропуски за 24 май, когато " Левски " става на 106 години, макар че мач и тържествено отбелязване на празника не може да има, поради възбраната за скупчване на хора поради ковид.

Парите въпреки всичко ще влязат в касата на клуба, който е в тежко финансово състояние.

Билетите бяха дадени на Крушарски от баскетболния треньор Константин Папазов. Двамата позираха и за фотография с пропуските.
" Левски " одобри дарението на Пеевски. Търси още 2,5 млн. лв. (ВИДЕО) "Сините " привикват Общо заседание на 6 юли
Финансовата рецесия в " Левски " настъпи след измененията в Закона за хазарта през януари. Те засегнаха главния спонсор на клуба - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на Васил Божков. Оттогава " сините " се устоят от дарения и продажба на билети, абонаментни карти и продукти. От през днешния ден (20 май) клубът дължи заплати за 3 месеца на футболистите, а те могат да разтрогнат договорите си когато и да е. За в този момент сходни индикации няма.

В тази обстановка, посредством отворено писмо в медиите, почитателите на " Левски " желаеха подпомагане от Бойко Борисов за анулация на запорите върху сметките, по които Божков спонсорира клуба. Ако това е невероятно, те желаеха безлихвен заем за " Левски ". От своя страна Борисов съобщи, че страната би помогнала финансово на " сините ", само че единствено при промяна на собствеността. Министърът на финансите Владислав Горанов разяснява, че на този стадий сходна опция не съществува.
Божков предложи електронно гласоподаване за притежател на " Левски " "Когато един министър председател се опасява или не може да се подпише, идва време за избори ", написа още предприемачът
Сагата с мажоритарния пакет акции на клуба пък стартира на 13 май. Притежател на 86,6% от " Левски " е доближеният до Божков Георги Попов. Той джироса скъпите бумаги на министър-председателя Бойко Борисов, който отхвърли да ги одобри. В момента те се намират на стадион " Георги Аспарухов ". По-рано денем Васил Божков провежда анкета в своята страница във " Facebook ", в която попита почитателите си дали ориста на акциите би трябвало да се реши посредством онлайн гласоподаване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР