Собственикът на Meta Марк Марк Зукърбърг спечели два медала на

...
Собственикът на Meta Марк Марк Зукърбърг спечели два медала на
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг спечели злато и сребро в първия си турнир по жиу-жицу

Собственикът на Meta Марк Марк Зукърбърг завоюва два медала на шампионат по бразилско жиу-жицу, който се организира в Силициевата котловина, заяви CNN.

38-годишният милиардер взе присъединяване на надпреварата BJJ Tour в Уудсайд, Калифорния.

Той завоюва златен орден в дивизията Nogi Master 1 White Belt Feather Weight и сребърен орден в дивизията Gi Master 2 White Belt Feather Weight, потвърдиха от BJJ Tour.

" Състезавах се в първия си шампионат по жиу-жицу и завоювах няколко медала за тима Guerrilla Jiu Jitsu ", написа Зукърбърг във Фейсбук.

Публикацията събра повече от 40 000 коментара, в това число от боеца от UFC Конър Макгрегър и международния първенец по жиу-жицу Бернардо Фариа.

В епизода на подкаста " Joe Rogan Experience " от август 2022 година Зукърбърг показа, че жиу-жицу му оказва помощ да увеличи силата и концентрацията си в работата.

Той назова този спорт " примитивен " и добави, че е почнал да го практикува по време на пандемията.

Треньорът на Зукърбърг съобщи, че е въодушевен от способността на създателя на Фейсбук да усвоява нови умения и да приема провокации за себе си.

" Да видя по какъв начин Зук се състезава беше епично ", сподели треньорът Кай Ву. " Нито един мач не беше елементарен и всичко беше извоювано почтено. За мен беше чест да оказа помощ и да предложа всеки съвет, който можех ".

Зукърбърг си е сложил серия годишни провокации, в това число да научи китайски език. През 2015 година изнесе 20-минутна тирада на мандарин по време на посещаване в университета Цингуа в Пекин.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР