Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев безспорно е човек, който

...
Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев безспорно е човек, който
Коментари Харесай

Иван Василев: За мен е изненада, че ме избраха в Изпълкома

Собственикът на Локомотив (Сф) Иван Василев несъмнено е човек, който провокира интерес, изключително с последните събития към него. Затова го потърсихме за изявление, в което акцентите са следните:

Защо точно той издигна кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС?

" Смятам, че Борислав Михайлов е доста добър управленец - това е повода. Наистина, нашите почитатели като цяло не бяха съгласни, само че ние като управление сме хората, които би трябвало да решаваме. "

За наличието му в новия Изпълком:

" За мен избирането ми в Изпълкома беше изненада. Никога преди този момент с никого не съм разговарял за тази опция. Благодаря на хората, които ме показаха и избраха. Що се отнася до това какви хрумвания имам за работа, дано първо да се съберем, да видя какви функционалности ще ми възложат и тогава ще забележим. "

Чуйте изявлението с Иван Василев:

За мнението на Наско Сираков, че представители на клубовете нямат място в Изпълкома:

" Аз съм единият от тези представители на клубовете. Що се отнася до мен, аз проблеми в никакъв случай не съм създавал и в случай че пожелаят, мога незабавно да се отдръпва. Другият е Кирил Домусчиев. Вижте каква база е направена в Разград, какви достижения има Лудогорец. Според мен този човек може единствено да бъде потребен с наличието си в БФС. "

Кога Локомотив (Сф) ще се завърне да играе в " Надежда "?:

" Още на 2 февруари тази година, с помощта на Даме Стойков излезе разрешението ни за градеж на осветлението. После знаете, че държавното управление се смени, в този момент имаме краткотрайно. А стадионът е държавна благосъстоятелност, не е моя или на Даме Стойков. Дай Боже скоро да имаме непрекъснато държавно управление и този въпрос да се позволи. "

За наличието на почитатели по стадионите:

" Приветствам стъпката, която е направил Боби Михайлов в тази връзка, тъй като не може с ПСР-и да може да се влиза, въпреки и в стеснен потенциал в кафенета, в театри, ние във футбола сме ощетени. Разговаряхме с Наско Сираков и той е на това мнение. "

За представянето на Локомотив (Сф):

" Доволен съм от представянето на тима ни до момента. Надявам се и в дербито против Левски на следващия ден да се представим на висота, макар че те са по-опитният тим от нас. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР