Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски потвърди пред bTV, че

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски потвърди пред bTV, че
Коментари Харесай

Крушарски за дълговете на "Локо": Каквото за всички, това и за гол Асан

Собственикът на " Локомотив " Пловдив Христо Крушарски удостовери пред bTV, че клубът има задължения към Национална агенция за приходите, само че те не са нищо ново. Той съобщи, че става дума за отговорности, които е наследил от предходното управление и ще погаси до края на идната година.

" Много ви е забавно да шумите дали имам да давам, дали имам да взимам пари. Това са отговорности, които аз съм наследил и ги шетам. Задължения към Национална агенция за приходите, при които е изтекла 10-годишна отминалост. Има подписано съглашение, заплащам 15% от старите отговорности. На всеки доход заплащам 15% и до края на идната година се нулират отговорностите на " Локомотив " Пловдив към Националната организация по приходите (НАП).
" Локомотив " Пловдив загуби дело против Национална агенция за приходите, дължи 300 хиляди лева Освен че би трябвало да погаси вземанията, клубът ще би трябвало да поеме и правосъдните разходи
" Има период на отминалост на лихвите, които са 10-годишни. На 1 януари изтича. Аз си заплащам всеки месец отговорностите, плюс настоящите. Досега бяха 30%, в този момент минахме на 15. Има 500 хил.лв. лихви, които са останали отговорности към Национална агенция за приходите от остарели време. Откакто съм аз имам 200 хиляди лева главница и 500 хиляди лева лихви. От 3 млн. лева остана това и всяка година понижава, понижава, понижава. Нищо ново под слънцето. Има някакви правила. Каквото за всички, това и за гол Асан. ", разяснява Крушарски в типичния си жанр.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР