Собственикът на Левски Спас Русев и футболният деятел Валентин Михов

...
Собственикът на Левски Спас Русев и футболният деятел Валентин Михов
Коментари Харесай

Спас Русев и Валентин Михов влязоха в изпълкома на БФС

Собственикът на " Левски " Спас Русев и футболният активист Валентин Михов влязоха в изпълнителния комитет на Българския футболен съюз (БФС). Те са двама от четиримата нови членове на управителния орган на организацията.

Другите са депутатът от Българска социалистическа партия и член на парламентарната комисия по младежта и спорта Димитър Георгиев и юристът Михаил Статев, който е член на апелативната комисия към БФС и някогашен член на управителния съвет на " Черно море ".

От предходния състав на изпълнителният комитет на футболния съюз отпаднаха притежателят на " ЦСКА - София " Гриша Ганчев и Наско Сираков, който самичък е поискал да напусне.

" Повече няма с какво да бъда потребен. Така считам. В последните четири години съм направил над 100 оферти по време на съвещанията и нито едно не беше признато. Тогава за какво да остана? Решението съм си го взел от дълго време ", изясни някогашният голмайстор и изпълнителен шеф на " Левски ".

 Наско Сираков към този момент не е част от изпълкома. Тримата на фотографията към него - Емил Костадинов (вляво), Петър Величков и Венцеслав Стефанов (вдясно) резервират местата си
© LAP.bg

Наско Сираков към този момент не е част от изпълкома. Тримата на фотографията към него - Емил Костадинов (вляво), Петър Величков и Венцеслав Стефанов (вдясно) резервират местата си

Другите двама, които към този момент не са част от изпълкома, са някогашният президент на " Локомотив " (София) Николай Гигов и предприемачът Марин Митев, който е съсобственик в " Химимпорт ", " Централна кооперативна банка " и футболния " Черно море ".

Местата си в 14-членния изпълком резервират вицепрезидентите на БФС Йордан Лечков, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов, отговорникът за детско-юношеският футбол Емил Костадинов, притежателят на " Лудогорец " Кирил Домусчиев, президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов, президентът на Аматьорската футболна лига Румян Вълков, кметът на Созопол Панайот Рейзи, изпълнителният шеф на " ОМВ България " Петър Величков и юристът и народен представител от Движение за права и свободи Камен Костадинов.

Членовете на изпълнителния комитет бяха номинирани от Борислав Михайлов, който през днешния ден завоюва четвърти следващ мандат отпред на БФС. След изборите за президент се организира гласоподаване на оферти състав на изпълкома. Той беше утвърден с 428 гласа " за ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР