Собственикът на хотел Лайпциг в Пловдив Радослав Бозуков е починал

...
Собственикът на хотел Лайпциг в Пловдив Радослав Бозуков е починал
Коментари Харесай

Пловдивски хотелиерски бос издъхна след битка с Covid-19

Собственикът на хотел " Лайпциг " в Пловдив Радослав Бозуков е умрял нощес след дълга борба с ковид, оповестиха негови близки.

49-годишният предприемач е бил признат в болница след затруднения от Covid-19. Бозуков е бил интубиран, а през вчерашния ден даже е било обявено, че положението му се усъвършенства. Въпреки това обаче, няколко часа по-късно той е изгубил борбата с подлата болест.

" Радо беше едно положително, ярко и усмихнато момче. Беше доста деен в Съвета по туризъм, където беше в Управителния му съвет. Загубата е огромна! Вчера изпратихме един огромен другар /Ванко Иванов/, през днешния ден изпращаме различен. Загубата е огромна, в действителност огромна! Съболезнования за фамилията му ", сподели ръководителят на Съвета по туризъм инж. Любозар Фратев.

Радослав Бозуков бе ръководител и един от учредителите на Бизнес експертния съвет на Пловдив. Занимава се със личен частен бизнес в региона на хотелиерството и ресторантьорството повече от 20 години. Бизнесменът бе притежател на хотел " Лайпциг ", който закупи по време на приватизацията посредством РМД, и комплекс " Девети километър ", който бе активите на " Лайпциг 91 " АД.

Той се занимаваше и с меценатство, за което е удостояван с премия " Пловдив ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР