Собственикът на ФК Челси Роман Абрамович стана обект на санкции

...
Собственикът на ФК Челси Роман Абрамович стана обект на санкции
Коментари Харесай

Ще играе ли Челси след санкциите за Абрамович?


Собственикът на ФК Челси Роман Абрамович стана обект на наказания от държавното управление на Обединеното кралство като част от отговора на съветската инвазия в Украйна. Той е един от седемте олигарси, които ще попаднат под нови наказания, в това число заледяване на активите и забрани за пътешестване. От тима излязоха с публична позиция на уеб страницата си и обясниха какво считат да вършат оттук нататък.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2247
" Футболен клуб Челси беше известен, че притежателят му Роман Абрамович е бил глобен от държавното управление на Обединеното кралство. Поради обстоятелството, че господин Абрамович е стопроцентов притежател на футболния тим, Челси ще бъде обект на същите наказания като него ", пишат от клуба.

Отбелязва, се, че държавното управление на Обединеното кралство е издало общ лиценз, който разрешава на Челси да продължи избрани действия.

" Ще играем мачовете на мъжкия и женски си тим през днешния ден, надлежно срещу Норич и Уест Хем. Възнамеряваме да участваме в полемики с държавното управление на Обединеното кралство по отношение на обсега на лиценза. Това ще включва търсене на позволение за неговата смяна, с цел да се разреши на клуба да работи допустимо най-нормално. Ще търсим и насоки от държавното управление на Обединеното кралство по отношение на въздействието на тези ограничения върху фондация Челси и нейната значима работа в нашите общности ", пишат още от клуба. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР