Собственикът на Челси Роман Абрамович е в Истанбул, където днес

...
Собственикът на Челси Роман Абрамович е в Истанбул, където днес
Коментари Харесай

Роман Абрамович е в Истанбул, ще бъде част от преговорите между Москва и Киев

Собственикът на Челси Роман Абрамович е в Истанбул, където през днешния ден ще се проведат руско-украинските договаряния, заяви ТАСС. Делегациите на Москва и Киев ще се срещнат в двореца „ Долмабахче “. Домакин на договарянията лице в лице ще бъде турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

Русия упорства Украйна да се откаже от всевъзможни планове за присъединение към НАТО - въпрос, по който украинският президент Владимир Зеленски сподели, че е подготвен да направи компромис.

Други сложни въпроси, които се чака да бъдат разисквани, включват ориста на следените от сепаратистите райони в източната част на Украйна, както и статута на Крим, който беше публично анексиран от Русия през 2014 година

Абрамович и украински договарящи за мир са получили признаци на хипотетично отравяне след среща в Киев по-рано този месец. След срещата в украинската столица Абрамович, пътувал сред Москва, Лвов и други места за договаряния, както и най-малко двама високопоставени членове на украинския екип, са получили признаци, които включват зачервяване на очите, непрекъснато и мъчително сълзене и лющене на кожата по лицата и ръцете – вероятни последствия от отравяне, споделят осведомени.

За хипотетичната офанзива са упрекнати хардлайнерите в Москва, които съгласно съмненията са желали да саботират договарянията за преустановяване на войната. Човек, непосредствен до Абрамович, съобщи, че не е ясно кой е набелязал групата и притежателя на „ Челси “.

По тази причина външният министър на страната Дмитро Кулеба посъветва участниците в срещата да не употребяват безусловно нищо, както и да не допират повърхности.
ТЕМА преди 3 часа 1189 преди 13 часа 3319 преди 13 часа 752
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР