Собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов коментира направените промени в

...
Собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов коментира направените промени в
Коментари Харесай

Георги Самуилов: Новият треньор ще е ясен до 10 юни

Собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов разяснява направените промени в клуба със промяната на треньора Николай Киров, както и показа за проектите по отношение на градежа на стадион Ботев.

" Има решение, взел съм решение и Николай Киров с целия отбор е освободен от през днешния ден, което е реалност ", разяснява Самуилов.

Причините за това решение:

" Две нулеви години, шест следващи загуби, загуба на Купата на България. Футболистите се били тормозили, необясними за мен аргументи, които не ме удовлетворяват.

" Ботев влезе като любимец, игра доста добре, а на финала загуба. До 10 юни ще имаме изясненост към треньора, на 13 юни започваме подготовка, имаме тактика ", разяснява шефът на Ботев.

" Тодор Неделев и Кристиан Димитров и освен те, имат бъдеще в Ботев, те са емблемата на Ботев, бих ги задържал, всичко е въпрос на договаряния и оферти, само че Ботев би трябвало и да се обновява ", добави той.

" Строежът на стадион " Христо Ботев " ще започва до 1 септември 2019 и ще се назовава " Инса Арена ", това е името на стадиона. Две години даваме като период, това е естествения период. Решението за треньора си го взимам аз, аз финансирам този клуб, има обстоятелства, обясних ги и на конференцията, две нулеви години, загуба за Купата на България, Киров е направил много за Ботев, благодаря му за това, благодарих и на щаба ", разяснява още Самуилов.

" Трима-четири футболисти ще бъдат привлечени ", отговори той във връзка възможното привличане на нови футболисти за Ботев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР