Сняг превърна в зимен атракцион част от бързия влак от

...
Сняг превърна в зимен атракцион част от бързия влак от
Коментари Харесай

Свилен Гърдев: Има процедура, по която пътниците да бъдат обезщетени след подобни ситуации

Сняг трансформира в зимен атракцион част от бързия трен от Варна за София. Кадри, оповестени в обществените мрежи, демонстрират коридорите на пътнически вагон, който е прошарен и заскрежен. Навяването на сняг е поради незатворени преходни порти, подозират от управлението само че железницата.



Влакът беше заснежен отвред. Кондукторът мина и ни ревизира билетите, само че не взе никакви ограничения, с цел да ни реалокира в различен вагон. Когато го попитахме дали другите вагони са заснежени, с цел да се преместим - той не ни отговори, описа пътувалата във влака Мима Сейкова. Тя добави, че въпреки всичко са били преместени. Оказало се обаче, че и в останалите вагони било студено.

Ръководителят „ Експлоатация и железопътна секция” в БДЖ Свилен Гърдев изясни, че след гара Синдел вагонът, сниман на видеото, е получил щета в отоплителната система.

Диспечерите са известени за това, а кондукторът е преместил всички пасажери. Вратите в коридора най-вероятно не са били затворени и поради високата скорост снегът е нахлул, разяснява той.

Гърдев уточни, че има процедура, по която пасажерите да бъдат обезщетени след сходни обстановки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР