Снощният епизод на Ергенът имаше няколко кулминационни момента, но определено

...
Снощният епизод на Ергенът имаше няколко кулминационни момента, но определено
Коментари Харесай

Адекватна ли е?! Валерия излъга Алек: Продължава да защитава мъжа, който я е пребил и пратил в болница!

Снощният епизод на " Ергенът " имаше няколко кулминационни момента, само че несъмнено най-разтърсващият от тях бе признанието на бебето на формата - Валерия Дакова, която показа, че е била жертва на физическо принуждение. И не просто принуждение, а нечовечен побой, който я е изпратил в болница с комоцио, " заменена " физиономия и редица натъртвания.

Този " жест на внимание " направил някогашният другар на Валерия и то точно на Свети Валентин. В мига, в който тя описа историята си, Алек Младенов откровено се потресе и разгневи, а след това изпадна в потрес, тъй като Валерия се зае да оправдава и да пази насилника си.

Дакова се държеше несъответстващо като се хилеше и на няколко пъти повтори, че е отдръпнала жалбата си против бияча и не съжалява за това. Алек се опита да й внуши, че е постъпила зле и че по този начин е заплашила и други дами от същата орис, само че на нея не й пукаше. " Не скърбя и не се усещам отговорна, бях влюбена ", неуместно се усмихваше Вал.

Ергенът обаче сподели, че не я схваща и не приема мнението й по въпроса, след което тя внезапно смени позицията си. Извика го още веднъж встрани и му съобщи, че е осъзнала грешката си. Това обаче беше цялостна неистина, с която мацката просто искаше да остане в предаването.

Валерия продължава да споделя - кво пък толкоз и все едно си чака следващия бияч.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Валерия Дакова Ергенът Валерия Свети Валентин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР