Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Владислав Панев,

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Владислав Панев,
Коментари Харесай

Владислав Панев: Главчев е може би най-политическата фигура от тези, които имаха възможност да станат министър-председатели

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Владислав Панев, сподели че господин Главчев е може би най-политическата фигура от тези, които имаха опция да станат министър-председатели. „ Затова намираме решението на президента Радев като едностранчиво, по този начин да кажем. Имаше и задоволително хора от тези 10, които не са толкоз оцветени политически, които президентът можеше да убеди да поемат тази тежест ".

Това основава политическо напрежение, доста е значимо какъв екип ще подбере Главчев и дали той ще бъде одобрен от президента Радев, дано да забележим, съобщи Панев.

Служебните министър председатели в никакъв случай не са били толкоз блестящо оцветена политическа фигура, правилно е, че сменихме Конституцията, само че въпросът е и какъв баланс ще бъде открит от страна на Главчев и Радев, в тази ситуация, добави още Панев.

При машинното гласоподаване недействителни бюлетини няма и двете министерства - на вътрешните работи и на електронното ръководство не са си свършили работата както би трябвало, счита Панев.

По време на митингите против БФС имаше превишаване на правата на полицията, само че не това е основната тематика на България в този момент. „ Главната тематика е по какъв начин да създадем по този начин, че да имаме високи европейски приходи. Капанът на междинните приходи е нещо като рецесията на междинната възраст. Тя би трябвало да се лекува по разнообразни способи. И тук към този момент върховенството на правото, административната промяна и така нататък това са значимите неща, които могат да трансфорат България в богата страна. Когато пристигна дневният ред на регулаторите държавното управление на Петков беше свалено. Сега стана тъкмо по същия метод ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР