Снощи стартира новият сезон на Като две капки вода. Повечето

...
Снощи стартира новият сезон на Като две капки вода. Повечето
Коментари Харесай

Парадокс в Капките: Алисия пее по-добре от Крисия

Снощи започва новият сезон на " Като две капки вода ". Повечето от участниците са до болежка втръснали и познати на феновете от другото предаване на Маги Халваджиян " Маскираният артист ". Детето-чудо Крисия Тодорова е измежду участничките в " Капките ". Очакваше се изпълнителката да е измежду възможните спечелили, само че в снощния епизод на шоуто Крисия претърпя цялостен неуспех и се изложи с подправено пеене, видя Lupa.bg.

Любимката на Слави Трифонов се опита да влезе в облика на огромната Тони Бракстън и това й изигра неприятна смешка. Тодорова пя извънредно подправено, а типът й също не наподобяваше американската певица. Въпреки неуспеха, журито се опита да оневини Крисия, тъй като е единствено на 17 години, само че феновете бяха безкомпромисни и не икономисаха рецензиите си към младото момиче.



" Неподходяща ария може би е избрала, само че това мъчно се слушаше ", " Беше ми неловко да виждам и чувам. Грам не й се получи...добре, че има самочувствие ", " Ужас! Това момиче и преди не ми харесваше по какъв начин пее, а в този момент е още по-зле. Самочувствие без покритие, гримирана и облечена като 30 годишна...Трагедия! " - пишат във фейсбук феновете на " Като две капки вода ".

Изненадващо, само че фолк дивата Алисия се престави много по-добре от детето-чудо. Изпълнителката на " Прощавам ти " се превъплъти в сексапилната косоварка Дуа Липа. По всеобщо мнение на журито хубавицата се оправи доста добре.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР