Снощи на тържествена церемония в Доходното здание бяха връчени за

...
Снощи на тържествена церемония в Доходното здание бяха връчени за
Коментари Харесай

„Дойче шуле“ връчи Немска езикова диплома на своите абитуриенти

Снощи на тържествена гала в Доходното здание бяха връчени за 21-ви път Немските езикови дипломи С1 на зрелостниците от СУПНЕ „ Фридрих Шилер “.

На събитието участваха заместник-кметът инж. Магдалина Илиева, заместник-областният шеф Людмил Христов, началникът на РУО – Русе доктор Росица Георгиева, доста преподаватели и родители.

“Искрено ме радва фактът, че надарените ученици на СУПНЕ „ Фридрих Шилер “ съумяват за следващ път да разпрострат капацитета си под умелото управление на своите преподаватели “, сподели заместител – кметът Магдалина Илиева.

Церемонията включваше и богата стратегия от песни, танцови осъществявания и скечове. Директорът на образователното заведение Искра Иванова връчи на зрелостниците 38 дипломи за сполучливо издържания изпит.

СУПНЕ „ Фридрих Шилер “ е единственото учебно заведение в района, предлагащо гратис немските езикови дипломи В1 и С1. Те удостоверяват квалифицирано притежаване на езика при нахлуване в професионалния живот у нас и в чужбина. Подготовката и изпитът са интегрирани за българската просветителна система и не се заплащат. Дипломите са безсрочни, за разлика от различни сертификатни изпити. След приемане на Немската езикова тапия учениците получават документ за притежаване на езика, който e приет в целия свят. Той дава по-добри шансове за реализация и кариерно развиване на завършващите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР