Снощи беше финалът на формата “Гласът на България”. Те откриха

...
Снощи беше финалът на формата “Гласът на България”. Те откриха
Коментари Харесай

Случи се чудо! Павел и Михаела са отново заедно! Няма да повярвате как се събраха

Снощи беше финалът на формата “Гласът на България”. Те откриха своя победител- неповторимата и гласовита Ния, тя впечатли всички с гласа си, предаде  7dnisofia.

Освен, че откри нов гений, продукцията най-сетне събра звездната двойка Павел (от Павел и Венци Венц) и Михаела Филева. Най-популярната световна двойка се раздели преди година и понякога се пускаха клюки, че са още веднъж дружно. По покана на продукцията се появи Михаела Филева на поседния епизод, а както знаем Павел е водещият на шоуто. Предаването ги събра дружно на сцената и незабавно запрехвърчаха искри посред им, въпреки и да опитваха да го скрият.



Сладурите не посочваха очевидно привъразостта си и съблюдаваха отдалеченост, само че не съумяха да скрият всичкo. Зад сцената бяха видяни нежните докасвания на водещия отправени към Михаела, глезене по ръчичката и закачливи усмивчици, предават наблюдателни посетители от финала на предаването за 7dnisofia.



Двойката по този начин и не съумя да се усамоти, тъй като професионализмът не им разреши да загърбят служебните си отговорности и да се отдадат не желанията си, само че наблюдаващи считат, че в най-скоро време те няма да съумяват да крият връзките си от медиите.



Финалът бе закрит с грандиозно фирмено празненство, на което бяха поканени всички участници, както и водещи, треньори и посетители на предаването. Там към този момент Михаела и Павел бяха на една маса смееха се на шегите си и подмятаха закачливи погледи. Няма информация къде и с кого са приключили вечерта, само че несъмнено са извънредно симпатични дружно.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР