Снощи, 14 ноември, в резиденцията Clarence House се проведе тържествен

...
Снощи, 14 ноември, в резиденцията Clarence House се проведе тържествен
Коментари Харесай

Скритото послание в бижутата на Меган и Кейт

Снощи, 14 ноември, в резиденцията Clarence House се организира церемониален банкет по случай 70-годишния празник на принц Чарлз . Но най-чаканите и коментирани посетители на събитието несъмнено са синовете на рожденика Хари и Уилям и техните съпруги.

Официални фотоси от празненството към момента няма, а и може да не дочакаме такива, тъй като мотивът е персонален. Но от фрагментите, снимани от идването на двете млади кралски фамилии, може незабавно да си намерим тематика за полемика.

Тя, без особена изненада, е обвързвана с Меган Маркъл и Кейт Мидълтън . Двете се появиха една след друга в резиденцията в компанията на своите съпрузи. А един бърз взор към тях на предната седалка в колите подсказва, че едната май отново е преписвала от другата. Или пък приликите са изцяло целенасочени?

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Make Me Royal (@makemeroyal) на Ное 14, 2018 в 12:31 PST

Херцогините на Кеймбридж и Съсекс избраха елегантни кокове за специфичния случай. На фона на тази прическа още по-добре изпъкват страхотните обеци, които незабавно ни се набиха на очи .

Но най-интересното в тази ситуация е друго - и Меган, и Кейт носят бижута, които са взети назаем от кралица Елизабет Втора . Не че двете си нямат задоволително, само че тези са знак на почитание и имат сантиментална стойност. И юбилеят на принц Чарлз е страховит мотив да се изфукат с тях. Е, мечтаният резултат несъмнено беше реализиран.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sussex Family (@lovesussexfamily) на Ное 14, 2018 в 9:43 PST

Другото, което е общо сред обеците на Мидълтън и Маркъл, е, че са декорирани с доста и огромни скъпоценни камъни. На първо място - диаманти. За цената им можем единствено да допускаме, само че сме сигурни, че сме виждали херцогините и преди със същите бижута , написа Express.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Duchess of Cambridge fan page (@kate_middleton_ir) на Ное 14, 2018 в 10:33 PST

 Принц Чарлз, един празник и една фотосесия с Уилям, Хари, Меган Маркъл и Кейт Мидълтън
Всички обичат Чарлз

Един рожден ден. Две фотоси

Явно са им от обичаните, а и очевидно би трябвало да привикваме да ги виждаме със сходна визия. Не можем да им се сърдим, тъй като наподобяват ужасно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР