Снимките, направени от папараци, изглежда показват, че Спиърс носи шорти

...
Снимките, направени от папараци, изглежда показват, че Спиърс носи шорти
Коментари Харесай

Бритни Спиърс казва, че парамедиците са се появили „незаконно“, след като са изкривили глезена й в Chateau Marmont

Снимките, направени от папараци, наподобява демонстрират, че Спиърс носи къси панталони по пижама пред хотела, до момента в който е увита в одеяло и стиска възглавница.

В дълъг пост в Instagram Спиърс написа: „ Само с цел да знаят хората... новините са подправени!!! “, добавяйки „ Ставам по-силна всеки ден!!! “

Тя продължи с детайлности за пострадване, което е претърпяла онази нощ, като написа: „ Аз също си усуках глезена нощес и парамедиците се появиха на вратата ми нелегално. Те в никакъв случай не влизаха в стаята ми, само че се усещах изцяло унизена. Премествам се в Бостън. "

В по-късна обява тя показа малко видео, което демонстрира подутия й гален, казвайки: „ Наистина си усуках глезена нощес... Толкова е неприятно... F***** * идиотът тук се опита да направи скок тук във всекидневната на Шатото и аз паднах, засрамих се и това е.

„ Парамедиците пристигнаха на вратата ми нелегално и, несъмнено, провокираха тази сцена, което беше толкоз излишно, когато всичко, от което се нуждаеше, беше лед. Но да, в действителност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР