Снимките на седми сезон на най-успешния български медицински сериал започнаха

...
Снимките на седми сезон на най-успешния български медицински сериал започнаха
Коментари Харесай

Започнаха снимките на новия сезон „Откраднат живот: Любовта лекува“

Снимките на седми сезон на най-успешния български медицински сериал започнаха в четвъртък заран в атмосферата на новата болница „ Света Анастасия “.

В лекарските кабинети с впечатляващо достоверно съоръжение , с каквото могат да се похвалят актуалните съвременни лечебни заведения, първи се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Марта Вачкова, Емил Марков, Ралица Паскалева , които сложиха начало на снимaчния ден. Освен мащаб, новата локация има и неврохурургия, коeто загатва и наличието на нови герои в историята.

 Откраднат живот NOVA

„ Името на „ Света Анастасия “ е директно обвързвано със ориста на Ина Фотева. Новата болница ще рестартира живота и връзките на доста от познатите герои “, споделят от екипа на продукцията.

След 295 епизода и 6 сполучливи сезона тази пролет „ Откраднат живот: Любовта лекува “ ще подчертава върху страстта, която има силата да трансформира живота на лекари и пациенти . Българският сериал, който слага връх за кино часове в историята на българските телевизионни сериали досега , ще продължи да вълнува почитателите, изследвайки измеренията на медицината и човешкия живот.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР