Снимките на майки с деца обикновено ни карат да се

...
Снимките на майки с деца обикновено ни карат да се
Коментари Харесай

Не бързайте да се умилявате– тази снимка на майка с дете крие ужасна тайна

Снимките на майки с деца нормално ни карат да се усмихваме, само че тази фотография може единствено да ви накара да потръпнете – на нея е сниман жесток палач.

Майка с деликатност и обич прегръща сина си, позирайки за фотография на плажа. Какво не е наред с тази фотография, която е направена към 1950 година? Детето е Тед Бънди, който ще порасне като един от най-страшните серийни убийци в света.

Той е роден на 24 ноември 1946 година в център за самотни майки в Бърлингтън, Върмонт. Майка му, Елинор Луиз Коуeл, тогава е на 22 години. Самият Тед обаче в никакъв случай не би я нарекъл майка. Той ще пораства с вярата, че майка му е по-голямата му сестра, а баба му и дядо му са негови родители.

Въпросът кой е бащата на бъдещия палач остава открит. Имало тире в акта му за раждане и слуховете варирали от това, че е бил деец от военновъздушните сили или моряк до обстоятелството, че Тед е бил дете, плод на блудничество и че Самюъл Коуeл. Но всички тези догатки били голословни.

Каквото и да беше, само че с цел да избегне клеймото на развъждането на извънбрачно дете, майката Елинор го даде на родителите си. Според някои разкази Бънди научава за същинския си генезис едвам през 1969 година, малко преди да стартират убийствата му.

Точният брой на жертвите му към момента не е прочут. Малко преди изтезанието му през 1989 година той признава 36 убийства сред 1974 и 1978 година Той измъчвал, изнасилвал и даже ял жертвите си.

В средата на 70-те години Луиз Бънди към този момент била омъжена майка на пет деца, работеща като секретарка в университета на Пюджет Саунд, когато управляващите в цялата страна стартират да упрекват най-големия й наследник в серия от ужасяващи убийства. Години наред тя отхвърля да повярва на обвиняванията.

„ Тед Бънди не обикаля да убива дами и дребни деца! “, споделя през 1980 година, откакто Бънди бил наказан за убийствата във Флорида.

Тя умряла през 2013 година на 88-годишна възраст.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР