Снимки: Цветан Томчев, ТРУДРаботният ден в парламента премина бурно, след

...
Снимки: Цветан Томчев, ТРУДРаботният ден в парламента премина бурно, след
Коментари Харесай

Вижте бурния ден в парламента през фотообектива на Труд

Снимки: Цветан Томчев, ТРУД

Работният ден в Народното събрание мина бурно, откакто през вчерашния ден партията на Станислав Трифонов разгласи, че въобще няма да показва своя проектокабинет за гласоподаване, както беше планувано. Кандидатът на " ИТН " за министър председател Пламен Николов си направи отказ и по този начин от партията отвърнаха на обвиняванията, че няма потребност да има гласоподаване, макар, че президентът към този момент издаде декрет и внесе плана за държавно управление в деловодството, с цел да бъде изпълнена процедурата.





В Народното събрание бяха разменени остри реплики, като от " ИТН " упрекнаха " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " за предатели и допълниха, че те са се омаскарили. " Ние сме идея, която ще живее, време е някой да изхвърли боклука ", заканиха се от партията на Трифонов.

" Ако има някой, който упражнява произвола, това са Има Такъв Народ, тъй като те се пробват да извият ръцете на всички нас да работим за тях, а ние имаме наши лични гласоподаватели, наши лични цели, наши лични способи, които не са съвместими с демократичните им хрумвания ", отвърна им Николай Хаджигенов от ИБГНИ.











Всички фотоси може да видите в галерията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР