Снимки: Struma.comВ Районен съд Благоевград окован в белезници доведоха 56-годишният Павел

...
Снимки: Struma.comВ Районен съд Благоевград окован в белезници доведоха 56-годишният Павел
Коментари Харесай

11-годишна ученичка започна да се разсъблича в час и издаде 56-годишния блудник Павел

Снимки: Struma.com

В Районен съд Благоевград окован в белезници доведоха 56-годишният Павел Кочев, упрекнат в блудничество с 11-годишно момиче от кв. Грамада ". Делото се гледа при закрити врата, написа Struma.com. 

Кочев влезе в правосъдна зала, придружаван от двама служители на реда. Припомняме, че Павел Кочев се представял за татко на момичето, и постоянно ходил в учебното заведение, където тя учела. Внезапно детето почнало да се държи необичайно и да се разсъблича по време на образователните занятия, за това учителите и уведомили бабата на детето за странното и държание, написа Блиц.

Също по този начин, любопитни съседи забелязали честите визити на Кочев в дома на момичето и подали сигнал на 112. Последвало полицейско следствие, а 11-годишната ученичка говорила с психолог, при което станало ясно, че съвсем всекидневно бездомникът Кочев правил гнусни блудствени дейности с момичето. Районен съд Благоевград му наложи най-тежката мярка „ задържане под стража “.

Павел Кочев декларирал пред съда, че въобще не познава момичето и, че незаслужено е упрекнат. Детето обаче изпада в смут като го види.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР