Снимки социални мрежиКичка Бодурова, макар да живее от години извън

...
Снимки социални мрежиКичка Бодурова, макар да живее от години извън
Коментари Харесай

След Панайот, Кичка захапа и Лили Иванова

Снимки обществени мрежи

Кичка Бодурова, въпреки да живее от години отвън рамките на България, не стопира да се интересува какво се случва тук. Явно следи и изявите на сътрудниците си от близко, тъй като постоянно има какво да каже. Повод за нейният пост в обществените мрежи стана изявление на Митко Щерев, в което композитора позволи на Лили Иванова още веднъж да извършва негови песни.

По мотив обявата на Митко Щерев, че разрешил на Лили да пее неговите песни бих желала да споделя с вас това, което мисля. Нали ме знаете, аз в кръга на шегата.. само че той може би видя какво се случва- Асен Гаргов, Тончо Русев, Найден Андреев и бяха забранили също, само че откакто си потеглиха от нашия вулгарен свят,… Лили стартира още веднъж да пее песните им. И може би по тази причина реши, че въпреки всичко е по-добре да зазвучат в този момент, в сравнение с да ги погребе в досиетата с ноти. Пък и не мога да схвана нещо, песента си е написал.


`); break case width
Ти би трябвало да се радваш, че ще се пее,че ще бъде жива. Бих дала образец в Гърция- там една ария в случай че е шлагер се пее от десетки известни реализатори в разнообразни разновидности. Така тя остава жива! Но би трябвало всеки един от нас да осъзнае, че най- огромния човешки триумф е да победиш егото си.
Не съм била на концерти на мои сътрудници в последно време, само че бих си разрешила да дам съвет- въпреки всичко не е неприятно преди песента, …. да се почитат създателите и се споделят техните имена. Защото без тях нямаше да ни има!

Кичка Бодурова се яви нещо като съдия, опита да оправдае и двете страни в името на музиката. И както в случката й с сътрудника Панайот Панайотов кавгата беше за пари, тук също. Цялата омраза сред двамата огромни Щерев и Иванова става поради неуредени сметки посред им.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР