снимки При спецакция в Бургас заловиха двама мъже с огромно

...
снимки При спецакция в Бургас заловиха двама мъже с огромно
Коментари Харесай

При спецакция в Бургас заловиха двама мъже с огромно количество канабис, оръжия, бомби и гранатомет

снимки

При спецакция в Бургас заловиха двама мъже с голямо количество канабис и муниции, в това число бомби. Задържани са 48-годишния Щерион Джамбазов и на 24-годишния Никола Батилов.

Това оповестиха на брифинг административният началник на Окръжна прокуратура-Бургас прокурор Чинев и шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоянов. 



При акцията, извършена на Елените и Свети Влас, са намерени 413 саксии канабис, 15 бойни оръжия и 3 бомби. 20 кг марихуана, огнестрелни оръжия, патрони и 2 автомата откриха в кола в Бургас, съобщи.



По случая задържаните двама мъже са привлечени към наказателна отговорност, упрекнати са в държане за разпространяване, на опиати и владеене на огнестрелни оръжия.Бащината къща на Щерион е била наркодепото, където служители на реда от бранш " Наркотици " са открили растенията и пригодената оранжерия за продукцията.



Сред бойния боеприпас са два автомата, гранатомет и две самоделни взривни устройства, 9 револвера разнообразни по диаметър и муниции за тях, 2 автомата „ Калашников “ и муниции за тях, 2 пушки разнообразни модели с муниции, 1 гранатомет в подготвеност за прилагане, 1 бойна граната, 5 заглушителя – за автомата и за револверите, 3 самоделни взривни устройства, готови за незабавна приложимост.



Имало е и гранатомет, който, в случай че бъде взривен, може да има унищожителни последици и да убие десетки души. rnПо мнение на експерти от ОДМВр-Бургас, направата на заглушителите и самоделните взривни устройства е на извънредно високо равнище, което значи, че Никола Батилов и Щерион Джамбазов са работили точно. 90% от оръжията са със заличени номера.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР