Снимки показват как полицията претърсва територията на Aintree преди издигането

...
Снимки показват как полицията претърсва територията на Aintree преди издигането
Коментари Харесай

Grand National: Стоманен пръстен се издига около Aintree, докато полицията извършва последни проверки преди състезанието

Снимки демонстрират по какъв начин полицията претърсва територията на Aintree преди издигането на железен пръстен към хиподрума за Grand National.

Всеки, който наруши закона или демонстрира антисоциално държание на тазгодишния фестивал на надпреварите, ще бъде осъден строго, сподели полицията. Предупреждението идва, откакто митингът на група за отбрана на животните забави миналогодишния Grand National. Същата група - Animal Rising - съобщи тази седмица, че няма проекти за интервенция в тазгодишното световноизвестно съревнование.

Но уредниците в Ейнтрий, Мърсисайд, и полицията вкараха нови ограничения за сигурност преди трите -дневен фестивал, който стартира в четвъртък и ще посети към 150 000 души. Очаква се повече от 800 милиона да гледат фестивала по малкия екран по целия свят.

Суперинтендант Матю Москроп от полицията в Мърсисайд сподели, че незаконната активност „ няма да бъде толерирана “. Той продължи: „ Както постоянно, чакаме огромен брой гости на Aintree и това е още една отлична в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР