Снимки от старо списание от 2000-та година показват Мара Отварачката

...
Снимки от старо списание от 2000-та година показват Мара Отварачката
Коментари Харесай

Вижте Мария и Ивана на стари снимки от преди години

Снимки от остаряло списание от 2000-та година демонстрират Мара Отварачката по какъв начин е изглеждала преди 24 години. Носът  й е бил много по-месест, а напомпаните й джуки не с били толкоз големи както сега.

Още в младостта си старозагорката е мечтала да бъде звезда в лекия род. Миньончето го реализира преди  десетина години. Но поради следващия си ревностен мъж зарязва музиката и сцената. Но в този момент съжалява за прибързаното си  решение и споделя, че това е нейната съществена неточност.

Както и преди 24 годни за Ивана кариерата й на певица е на първо място  за нея. Която признава в  остаряло изявление, че любовта може да чака.

Прави усещане, че и нейния нос  е претърпял корекции. Изпилен е, а скулите й преди нямат нищо общо със сегашните. Фолкаджийката, която се прочу с шлагера си „ Шампанско и сълзи ”все още обича да си прави опити с косата си. Но очевидно и тогава и в този момент се харесва и с права и с къдрава коса, само че избира да е дълга.Въпреки, че постоянно й сменя цвета.

Автор: Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР