Снимки на представителя на младежката организация на ГЕРБ в Стара

...
Снимки на представителя на младежката организация на ГЕРБ в Стара
Коментари Харесай

ГЕРБ отрича връзка с нападателя от Стара Загора

Снимки на представителя на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора - Рдослав Георгиев с насилника, обезобразил 18-годишно момиче с макетно ножче, провокира реакция на отричане от партията на Бойко Борисов. И на офанзива - към някогашен народен представител на " Продължаваме промяната " от листата от Града на липите.

Атанас Михнев разгласява колаж, на който се вижда по какъв начин младежът на ГЕРБ показва близки другарски отнишения със арестувания за тежкото посягане над младото момиче Георги Георгиев, както и на Радослав Георгиев с Бойко Борисов.

" Има доктрина, която гласи че през 6 другарски връзки, всеки може да стигне до Президента на Съединени американски щати примерно.

Връзката сред бияча-охранител от Стара Загора и Бойко Борисов е много по-пряка!

Нека дружно да осъдим дейностите на този човек против едно българско момиче през днешния ден от 18ч. 

П.С. каквито ни политиците, такива и хората. Пак за тях гласувайте.

П.П.С. бях и не преставам да съм срещу (не)коалицията на Политическа партия с ГЕРБ ", написа Михнев под колажа от три фотоси.



От ГЕРБ отвърнаха с позиция:

" Бившият народен представител от “Продължаваме смяната ” Атанас Михнев, който започва политическата си кариера в Младежи ГЕРБ, си разрешава да популяризира неистини за представителя на МГЕРБ-Стара Загора Радослав Георгиев, намесвайки и името на водача на партията Бойко Борисов. 

Категорично Радослав Георгиев няма нищо общо със садиста, предизвикал над 400 прорезни рани на 18-годишното момиче от Стара Загора. 

Самият Радослав и кметът на Стара Загора Живко Тодоров бяха измежду първите, осъдили обществено жестоката садистична демонстрация. 

Призоваваме всички български жители да се опълчват на опитите за яхване на тази покруса посредством откровени неистини за политическо омаскаряване и евтин черен ПР. "


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР