Снимки на Анджелина Джоли в Инстаграм предизвикаха истински ужас сред

...
Снимки на Анджелина Джоли в Инстаграм предизвикаха истински ужас сред
Коментари Харесай

Какво се случва с Анджелина Джоли? Актрисата пусна своя снимка в Инстаграм и уплаши феновете си

Снимки на Анджелина Джоли в Инстаграм провокираха същински смут измежду почитателите й. Актрисата попадна в обектива на папараци, напускайки среща на Гилдията на режисьорите на Америка. Актрисата спря на оживена улица и стартира да раздава подписи.

За срещата тя бе избрала къса, черна рокля. Стайлингът й се допълваше от обувки на висок ток и слънчеви очила, вид " авиаторски ", а косите й бяха вързани на опашка.



Смелият тоалет би трябвало да направи по този начин, че Анджи да наподобява още по-привлекателна, само че се получи тъкмо противоположното. На фотосите звездата опредлено наподобява изтощена. А мини роклята единствено акцентира мъчителната уязвимост на актрисата.

" Боже, краката й са слаби като пръчки ", " Джоли отново ли е болна? ", " Какво й е на краката? Та те са като кости " - пишат почитатели в коментариите си под фотографията, оповестена на почитател страницата на актрисата в Инстаграм.



Анджелина Джоли претърпява тежко развода си с Брад Пит. Една от най-красивите холивудски двойки се раздели през септември предходната година и от този момент Джоли минава през всевъзможни сривове.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР