Снимки: и БНТИма ли някой, който да вярва на министър-председателя

...
Снимки: и БНТИма ли някой, който да вярва на министър-председателя
Коментари Харесай

ГЕРБ Варна хвърлиха тежки обвинения: Моряците от “Царевна” не са изтеглени по-рано, за да се спаси корабът

Снимки: и Българска национална телевизия

" Има ли някой, който да има вяра на министър-председателя към този момент? ". този въпрос зададоха от ГЕРБ/СДС-Варна, които свикаха конференция и разясниха обстановката към кораба “Царевна ”, както и дейностите на страната по въпроса.

Те настояват, че се съмняват, че моряците от “Царевна ” не са изтеглени по-рано, с цел да се избави корабът. Тези подозрения изрази варненският юрист и народен представител от ГЕРБ Бранимир Балачев, оповестява " Нова Варна ".

“Ние не сме уверени, че българското държавно управление направи всичко належащо тези заложници на войната в Украйна да бъдат освободени още директно след първата седмица от началото на войната ”, съобщи Балачев.

“Заявявам през днешния ден, че на следващия ден сутринта ще внеса в Народно събрание запитване, с цел да се избегнат всевъзможни спекулации с това дали някой на някого се е обаждал. Имам поради от българската страна, на украинската и на съветската ”, продължи той.

“Има ли някой, който да има вяра на министър-председателя към този момент? ”. Този въпрос насочат от партията.

Подхваща се и въпросът за Морската градина във Варна. От ПГ обръщат внимание, че тя би трябвало да е за децата, велосипедистите и варненците, които желаят да се разхождат на нейната територия.

“Къде остана грижата за чистотата на въздуха и грижата за това Морската градина да бъде пешеходна зона? ”, запитват от ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР