Снимки ХК СпартакХандбалният Спартак изгуби от Шумен с 27:30 (11:18)

...
Снимки ХК СпартакХандбалният Спартак изгуби от Шумен с 27:30 (11:18)
Коментари Харесай

Хандбалният Спартак изгуби от Шумен във Варна

Снимки ХК Спартак

Хандбалният Спартак изгуби от Шумен с 27:30 (11:18) в мач от държавното състезание за мъже, игран в залата на Първа езикова гимназия във Варна.

Може би поради прекомерната мотивация, допуснахме непредизвикани неточности през първото полувреме и получихме лесни голове. Гостите са мощни на бърз пробив и се възползваха оптимално. След почивката като че ли различен Спартак излезе на игралното поле. Заиграхме по-агресивно, стегнахме отбраната и бяхме по-резултатни в офанзива. Успяхме да стопим голяма част от пасива, даже в последните 3 минути пропуснахме да се доближим оптимално до тях, съобщи за „ Петел “ президентът на спартаклии Росен Добрев.

Искам да поздравя момчетата. След Нова година сме в цялостен състав, откакто се завърнаха контузените и излекуваните, и тимът ни е в напредък, добави Добрев.

Голмайстори за Спартак: Йордан Попов – 7, Живко Георгиев – 6, Георги Стоянов – 4, Здравко Славов и Владимир Няголов - по 3  Живко Димов – 2, Любомиир Митков и Мартин Тодоров – по 1.







Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР