снимки фейсбукАрестуваха 37-годишния Захари Шулев за пребил почти до смърт

...
снимки фейсбукАрестуваха 37-годишния Захари Шулев за пребил почти до смърт
Коментари Харесай

Арестуваха 37-годишния Захари Шулев, пребил почти до смърт Мечо

снимки фейсбук

Арестуваха 37-годишния Захари Шулев за пребил съвсем до гибел Мечо, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.  

Установяването му е осъществено в границите на неотложно подхванати оперативни дейности, след появили се изявления в обществените мрежи за проявена свирепост към куче. В резултат на подхванатото интензивно следствие мъжът е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. Той е прочут на органите на реда – има полицейска регистрация за шофиране в нетрезво положение.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 325Б от Наказателен кодекс. Предстои отчет на материалите в Софийска районна прокуратура, съобщи вести.бг.

Арестуваният се споделя Захари Шулев и е на 37 години. Той е задържан откакто в обществените мрежи се появи видео. На него се вижда по какъв начин мъж примамва животното с храна и то потегля след него. Няколко часа по-късно той се връща, само че този път носи кучето на ръце и го хвърля. Кучето, което се споделя Мечо, е открито на сутринта. Има доста счупвания, прорезни рани, изгубило е доста кръв. Хората, живеещи в квартала, го водят в клиника. След прегледи на записите от камерите откриват, че точно Шулев го е примамил. Според разкази в обществените мрежи и преди се чували стенания от вкъщи му, само че от институциите не обръщали внимание на сигналите. Тепърва ще се ревизира за остарели случаи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР