снимки БулфотоВ Пункт за базиране Варна отработиха показни занятия по

...
снимки БулфотоВ Пункт за базиране Варна отработиха показни занятия по
Коментари Харесай

Военноморска база Варна започна новата година с учение за потушаване на огън и евакуация с хеликоптер

фотоси Булфото

В Пункт за базиране Варна отработиха показни занятия по приемане и предаване на леки товари по траверсен прийом, подготовка за пердах и поход на боен транспортен съд, развръщане на водолазен полигон и на практика водолазни спускания.



Беше извършена и транировка за борба с зародил на кораба пожар, избавяне на потърпевш при пожара човек и превозването му до Многопрофилна болница за интензивно лекуване – Варна към Военномедицинска академия с потребление на вертолет AS565MB „ Пантер ” от състава на Военноморските сили, оповестява Булфото.

 Учението постовя начало на новата образователна година във военноморската база. Часовете на море за военните моряци са увеличени от предходната година и това ще продължи и през тази, разяснява командирът на Военноморски сили контраадмирал Митко Петев пред Радио Варна. Той съобщи също, че без значение, че се провали пазаруването на нови патрулни кораби, флотът ще употребява ресурса си оптимално.



През 2017-а четири кораба са минали доков ремонт, поддръжката на всички плавателни съдове ще продължи с обичайна старателност и тази година. Контраадмирал Петев разяснява също, че извървеният път за придобиването на нови кораби не е безрезултатен. Той обаче акцентира, че евентуално в бъдеще пазаруването на такива ще се оскъпи. 





Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР