Снимки: БулфотоПредлагаме нов начин за взимане на решения в коалицията.

...
Снимки: БулфотоПредлагаме нов начин за взимане на решения в коалицията.
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Василев не отрече, че може да поканят и Галунова от Възраждане

Снимки: Булфото

Предлагаме нов метод за взимане на решения в обединението. Това сподели вицепремиерът в оставка и ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти след договарянията с " Продължаваме промяната " и новият кандидат-премиер Корнелия Нинова.

" " Постигнахме единодушие по целите на държавното управление. Постигнахме също единодушие да се изготви в доста къси периоди стратегия от експертните екипи, която да бъде призната и на политическо равнище и която да залегне с ясни периоди и ангажменти какво ще се случи от в този момент до края на годината като промени и действия ", съобщи след края на диалозите с Българска социалистическа партия Асен Василев.

Асен Василев не изключи Политическа партия да изпрати предложения и към други народни представители, отвън самостоятелните депутати, отделили се от Има Такъв Народ. Въпрос беше заложен и за депутатката Цвета Галунова от " Възраждане ", за която има информация, че може да напусне партията, откакто към този момент го направи и депутатката Елена Гунчева.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР